Home » Huurdersvereniging » Organigram » Huurdersraden Vestia Vidomes

Huurdersraden Vestia Vidomes

Wij zijn belangenbehartiger voor huurders door huurders. Wij schrijven, praten, vragen, beslissen mee en doen voorstellen om op te komen voor het belang van alle huurders van Vestia. 

Samen zijn we belangenbehartiger voor de toekomst. We proberen op een manier te praten die iedereen kan begrijpen; jij als huurder, Vestia én gemeenten. Wij verbinden de drie partijen. Wij zijn actief sinds 2010 en bestaan uit een bestuur met een vaste achterban (zie hiernaast). Wij hebben hierdoor oog en gevoel voor wat bij Vestia-huurders speelt en zijn in staat om dit helder uit te dragen. Wij huren zelf bij Vestia. Elke huurder telt. Wij staan voor betaalbaar wonen in een fijne omgeving. Dit is geen nieuw verhaal maar wel iets waar wij voor gaan.

 

Huurdersraad Vidomes, opgericht op 1 mei 2016, is een zelfstandige organisatie voor en door huurders van Vidomes. Wij vertegenwoordigen de belangen van alle 18.000 huurders van Vidomes in Delft, Leidschendam-Voorburg (en een klein gedeelte van Den Haag), Rijswijk en Zoetermeer. Iedere gemeente wordt vertegenwoordigd door 2 algemene bestuursleden.