Home » Blog » 2019 » 4e Kwartaal » 19 december 2019: Nieuwe managers versterken ons management team

19 december 2019: Nieuwe managers versterken ons management team

Welkom Annemarie Derksen en Erik van der Velde! Deze twee nieuwe managers versterken sinds kort ons management team. Derksen gaat als manager Wonen aan de slag met de inrichting van de afdeling wonen, het verbeteren van de dienstverlening en het professionaliseren van het klantportaal. Van der Velde is als manager Vastgoed verantwoordelijk voor die werkzaamheden die het mogelijk maken dat bewoners van Zoetermeer ook in de toekomst in een passend (t)huis kunnen wonen.

Derksen werkt vanaf 1997 in de volkshuisvesting.
Als afgestudeerd planoloog begon ze haar carrière als huursubsidie medewerker bij een Rotterdamse corporatie. Via verschillende functies maakte ze de overstap naar leidinggevende functies bij een corporatie en ouderenhuisvester. Derksen: "Ik voel me helemaal thuis bij De Goede Woning. Een fijne club met mensen met een mooie ambitie: de komende jaren is er genoeg te doen op het gebied van organisatieontwikkeling en dienstverlening. Ik kijk er enorm naar uit!"

Vastgoed, verandering en mensenmens typeren Van der Velde:
"Vastgoed omdat ik als bouwkundige iets heb met architectuur, woningen en woonvormen in het bijzonder. Verandering, omdat ik het uitdagend vind om de effecten van veranderingen in de samenleving mee vorm te geven in de organisatie. Mensenmens omdat ik vind dat je een passend (t)huis nooit alleen behaalt. Samen werken aan projecten en veranderingen, daarvan krijg ik energie." Van der Velde studeerde Vastgoedkunde en Bedrijfskunde en werkte hiervoor in vergelijkbare functies bij een zorginstelling voor mensen met een beperking en bij een woningcorporatie specifiek voor senioren.

Ambities waarmaken
Mariëtte Heemskerk, directeur-bestuurder bij De Goede Woning is blij met de twee nieuwe collega's: "Dankzij deze uitbreiding van het management team is het MT compleet en weet ik zeker dat we onze ambities waar kunnen maken."

 

Bron: De Goede Woning Zoetermeer