21 november 2017: Nieuwe directeur-bestuurder DGW

Home » Blog » 2017 » 4e Kwartaal » 21 november 2017: Nieuwe directeur-bestuurder DGW

21 november 2017: Nieuwe directeur-bestuurder DGW

Mariëtte Heemskerk is vanaf 1 januari 2018 onze nieuwe directeur-bestuurder. Zij is donderdag 16 november 2017 benoemd door onze Raad van Commissarissen. Welkom bij De Goede Woning! 

Over Mariëtte Heemskerk
Mariëtte Heemskerk (40) is geboren en getogen in Zoetermeer en kent de stad dus goed. Na de middelbare school heeft ze verschillende (universitaire) studies en opleidingen gevolgd, onder andere op het gebied van management en leiderschap. Sinds 2008 werkt ze als zelfstandig management consultant en interimmanager voor verschillende type organisaties, met name organisaties die op het gebied van zorg en/of wonen actief zijn. Het ondernemerschap combineerde Mariëtte in de eerste jaren met het doen van promotieonderzoek. In 2013 is ze gepromoveerd op haar proefschrift 'Bestuurdersgeheimen' over de samenhang tussen leiderschapsrollen van bestuurders, strategische profielen en prestaties van woningcorporaties. Meer informatie over Mariëtte vindt u op haar website: www.marietteheemskerk.nl of op LinkedIn: www.linkedin.com/in/marietteheemskerk/.

Bedankt
Mariëtte Heemskerk neemt het stokje over van Kees Karsten, die sinds februari 2017 interim bestuurder was van De Goede Woning. In de 11 maanden dat hij bestuurder was, heeft hij veel werk verzet en voor elkaar gekregen. Met als resultaat dat De Goede Woning nu beter voorbereid is op de toekomst. Wij bedanken Kees voor zijn inzet en inspanningen en wensen hem succes met zijn volgende opdracht(en).

Bron: De Goede Woning, Zoetermeer