29 juli 2017: DGW weer bereikbaar na brand.

Home » Blog » 2017 » 3e Kwartaal » 29 juli 2017: DGW weer bereikbaar na brand.

29 juli 2017: DGW weer bereikbaar na brand.

Als gevolg van een brand in ons kantoor waren we afgelopen week alleen bereikbaar voor spoedeisende zaken. Vanaf maandag 31 juli zijn we weer beter bereikbaar.

Kantoor bezoeken
Het achterste deel van het kantoor kan vanaf maandag weer gebruikt worden. Team Woonservice gaat daar zitten om e-mail en telefoon te beantwoorden. We kunnen u helaas nog niet op kantoor ontvangen. We hopen dat dit in de loop van de week wel weer kan. Heeft u een afspraak met ons? In overleg met u wordt een andere locatie gekozen. Bijvoorbeeld bij u thuis, of het kantoor van een complexbeheerder.

E-mail
Vanaf maandag hebben we weer toegang tot e-mail. We doen onze uiterste best om alle mailtjes zo snel mogelijk te behandelen. We denken wel een aantal dagen nodig te hebben om de achterstand weg te werken.

Telefoon
Vanaf maandagmiddag doet ook de telefoon het weer. Wij verwachten dat er veel mensen gaan bellen. Er kunnen wachtrijen ontstaan. Is uw vraag niet dringend? Probeer het dan later of op een andere dag nog eens.

Website
Heeft u een reparatieverzoek, wilt u de huur opzeggen, wilt u een betalingsregeling treffen of een overlastklacht doorgeven? Dit kunt u ook snel en makkelijk via de  website van DGW.