27 juli 2016: Afscheid ex-penningmeester Jan Mallée

Home » Blog » 2016 » 3e Kwartaal » 27 juli 2016: Afscheid ex-penningmeester Jan Mallée

27 juli 2016: Afscheid ex-penningmeester Jan Mallée

Op 27 juli 2016 heb ik afscheid genomen van Jan Mallée in het CUVO uitvaartcentrum, Leopoldhove 70. Tijdens de bijeenkomst was ook Directeur van DGW, Ed Pannebakker en de familie van betrokkene aanwezig om de laatste eer te betuigen aan Jan.

Jan is sinds de oprichting van de Huurdersvereniging in december 1997 actief voor de Huurdersvereniging In De Goede Woning, in de beginjaren in de Huurdersraad van De Goede Woning en formeel sinds 26 januari 1998 als penningmeester van de toen opgerichte Huurdersvereniging In De Goede Woning, die op die datum in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel werd ingeschreven.

Jan was niet alleen penningmeester, maar ook webmaster van een eenvoudige website en redacteur van de reguliere nieuwsbrieven van de huurdersvereniging. Daarnaast deed hij de grote inkopen voor het kantoor van IDGW en hij organiseerde ook evenementen, zoals jubilea en Nieuwjaarsreceptie en Eindejaarbijeenkomsten.  Hij was al van plan om in 2016 te stoppen met de bestuursactiviteiten, maar het noodlot sloeg eerder toe en na een kortstondige ziekte die in februari begon is hij eind juli van ons heengegaan. We zullen hem als bestuur node missen!